Stichting op zoek naar uitbreiding bestuur

Theaterkoor Stem is een ambitieus koor dat zich richt op de toekomstige gemeente Meierijstad (Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel). Stem heeft net de TOP2016 afgerond , een uitvoering samen met het Eindhoven’s Muziek Collectief, dat op 11 en 12 juni jongstleden plaats vond in theater de Schalm in Veldhoven. Lees daarover meer op onze Facebookpagina.

Voor haar nieuwe productie heeft het koor grootse plannen. Om die plannen werkelijkheid te laten worden kan de stichting een uitbreiding van het bestuur gebruiken. Wij denken daarbij aan enthousiaste muziek- en theaterliefhebbers uit Schijndel, Veghel of Sint-Oedenrode. Wij zoeken een drietal gegadigden. Over de te verdelen functies binnen het bestuur worden we het vast wel eens! Mocht iemand zin en tijd hebben om theaterkoor Stem te brengen naar een mooie nieuwe productie, dan gaan we graag in gesprek met je.

Stuur een e-mail naar voorzitter@theaterkoorstem.nl of – beter nog – bel voor meer informatie met voorzitter Jos Kaldenhoven op 0622546358.