Nieuwe deelnemers gezocht!

De samenstelling van ons koor verandert met iedere productie maar de basis wordt gevormd door een groep van ca. 35 enthousiaste deelnemers uit Meierijstad en omstreken. Na ‘Boeiende Buren’ is er al volop gewerkt aan het raamwerk van de nieuwe productie en hiermee gaan we na 7 oktober aan de slag. De planning is dat de nieuwe theatershow in het voorjaar van 2020 op de planken staat. Het is dan 75 jaar geleden dat er in Nederland een einde aan de Tweede Wereldoorlog kwam. De nieuwe productie staat dan ook in het thema van de bevrijding en 75 jaar vrijheid.

Voor deze productie kunnen we in de meeste stemgroepen versterking gebruiken. Met name bij de hoge sopranen en de mannen zijn er vacatures. Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Kom dan een keer vrijblijvend kijken/luisteren/zingen bij een gewone repetitie. Wij repeteren elke week op woensdagavond in De Brink in Eerde (19.45- 22.15u).

Meld je hiervoor wel even aan via een mail bij het secretariaat (secretariaat@theaterkoorstem.nl). Wij zorgen dan voor de ontvangst, begeleiding en nadere uitleg tijdens de repetitie. Meer informatie over het theaterkoor en onze vorig producties vind je op deze website en op Facebook.