Wijnactie Theaterkoor Stem, update

Om een productie als 'We Want More!' te kunnen realiseren is geld nodig. Naast sponsoring organiseert Theaterkoor Stem allerlei activiteiten waaronder een wijnactie. Wanneer u de komende maanden bij het theaterkoor een aantal flessen overheerlijke wijn besteld, is uw wijnrek voor de feestdagen gevuld en helpt u mee de begroting van ‘We Want More’ rond te krijgen.

Maar we gaan nog een stapje verder. De wijnen kunnen vooraf geproefd worden tijdens een unieke wijnproeverij. Hiervoor lkunt u zich niet meer aanmelden, want wij hebben het maximale aantal aanmeldingen binnen! De proeverij met de heerlijke wijnen en hapjes vindt plaats op vrijdagavond 4 november a.s. in de Knoptoren. De avond wordt georganiseerd door Theaterkoor Stem in samenwerking met Daniëlle van der Pasch van de lokale wijnhandel ‘Wijnzinnig’. Tijdens de proeverij worden de vier zorgvuldig geselecteerde wijnen gepresenteerd: een Prosecco, Chardonnay, Merlot en Port. Alle wijnen worden duurzaam worden verbouwd en hebben een zuivere samenstelling (geen toevoegingen). De wijnen kenmerken zich door zachtheid en een fijne geur, balans, smaak en afdronk.  

Na afloop is er uiteraard gelegenheid om bestellingen te plaatsen.  Bestellingen kunnen natuurlijk via  penningmeester@theaterkoorstem.nl.worden geplaatst. Als u een maltje stuurt, dan ontvangt u van ons een bestelformulier. De wijnen zullen eind november worden uitgeleverd.