De gemeentelijke fusie van Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel tot Meierijstad ligt al ruim een jaar achter ons. Toch heeft Theaterkoor Stem het thema van de fusie
gebruikt om een voorstelling te maken met de titel 'Boeiende Buren'. Boeiende Buren gaat over het ontmoeten van nieuwe mensen. Komt er iemand in je straat wonen, dan zeg je daar eens 'dag' tegen of je belt eens aan. Maar ken je die mensen dan ook gelijk? Zo gaat het ook bij de inwoners van Meierijstad.
Muzikaal leider Nancy Meijer en regisseur Wim Wijnakker vormen het artistieke team, dat muziek, zang en dans combineert tot een mooie voorstelling. Wim Wijnakker omschrijft Boeiende Buren als een wandeling door Meierijstad: "Het publiek ziet door de voorstelling heen telkens ontmoetingen tussen mensen. Je wordt een spiegel voorgehouden maar je kunt je telkens wel afvragen of je - naast het elkaar zien- ook echt elkaar begrijpt?"
Muzikaal leider Nancy Meijer: "De liedjes in de voorstelling zijn heel verschillend. Popstukken, maar ook stukken die je niet zou verwachten. Ze worden niet als standaardnummers gebracht; we hebben er een eigen draai aan gegeven, zodat er een aantal heel aparte stukken bij zitten. En dat vind ik als dirigent heel leuk".
Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het theaterkoor en onze voorstelling, surft u dan naar onze pagina op Facebook.
Boeiende    Buren wordt opgevoerd in de    theaterzaal van De    Brink, Sint Antoniusplein 7 in Eerde op 16, 17 en 18 maart 2018. Deze zaal - waar het koor ook elke week repeteert - ligt in het midden van Meierijstad. In de zaal is plaats voor ruim 300 toeschouwers. Op 16 en 17 maart begint de voorstelling om 20.15 uur. De voorstelling op zondag 18 maart staat gepland om 14.30 uur.
Toegangsprijs is € 17,50 per persoon. Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen via de site van De Brink:  www.debrinkeerde.nl
Mocht u van een rolstoel gebruik maken, of als u slecht ter been bent, geeft u dit dan - na het    bestellen    van    uw    kaarten - even door aan ons via kaartverkoop@theaterkoorstem.nl Wij zorgen dan dat u begeleid wordt naar een goede plaats.