Beleef een gezellig avondje uit met Theaterkoor Stem bij restaurant 'De Beleving' in Sint Oedenrode!

U sponsort door de aankoop van één of meerdere couverts het Theaterkoor en maakt hiermee de productie “Vlucht naar de vrijheid” mogelijk! Genieten van een heerlijk 4-gangen menu en genieten van een muzikale avond? Dat kan samen met ons in restaurant 'De Beleving' op donderdagavond 7 november aanstaande!

Restaurant De Beleving wordt gerund door Ralf en Noortje Dirven. Zij maken gebruik van producten uit de eigen streek en zo maken ze van eten steeds weer een beleving. Dat uit zich in extra aandacht voor mooie ingrediënten en oprecht gastheerschap. Sinds 2015 is De Beleving ook aanbevolen door Michelin met een Bib Gourmand voor uitzonderlijk goede prijs/kwaliteit verhouding.

De avond begint om 18.30 uur, het diner zal om 19.00 uur aanvangen. U wordt ontvangen door deelnemers van Stem en ook voor een muzikale invulling van de avond wordt gezorgd. De Beleving heeft speciaal voor deze avond het volgende menu samengesteld voor u (ook voor een vegetarisch menu kan gezorgd worden. Geef dit aan op het inschrijfformulier):

 

Theaterkoor Stem 4-gangen menu

 

Pastrami van hert

met texturen van rode biet

*

Soep van rode paprika met gerookte kabeljauw

of

Soep van rode paprika met gerookte spek

*

Beef Wellington

Groene groente / rode wijnsaus / aardappelgratin

of

Gebakken scholfilet

Groene groente / bearnaisesaus / aardappelgratin

*

Vlucht naar de Vrijheid dessert 

 

Het viergangen menu kost € 45,00 p.p. inclusief amuse, exclusief drankjes.

 Adres:  Restaurant De Beleving: Hertog Hendrikstraat 6 in Sint-Oedenrode

Aanmelden kan (tot 21 oktober) door het sturen van een e-mail aan stemdiner@theaterkoorstem.nl en u ontvangt een bevestiging en inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is ook direct te downloaden via deze link: download inschrijfformulier.